ساخت موشک چند بار مصرف در چین-راهبرد معاصر
حماس شهادت یحیی السنوار را تایید کرد ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد

ساخت موشک چند بار مصرف در چین

چین مشغول برنامه ریزی برای توسعه نسل آینده موشک‌هایی با بوستر چندبار مصرف است که به ایستگاه فضایی خود و ماه ارسال کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 08
کد خبر: ۱۲۵۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، با کمک موشک چند بار مصرف جدید می‌توان فضانوردان یا محموله باری به ایستگاه فضایی تیان گونگ در مدار زمین فرستاد. همچنین نسخه بزرگتر این موشک نیز به چین امکان می‌دهد فضانوردان را به ماموریت در ماه و اعماق فضا ارسال کند.

چنین موشکی قادر به حمل فضاپیمای جدید و بزرگتر از «شنژو» است. در حال حاضر سازمان فضایی چین از این فضاپیما در ماموریت‌های سرنشین دار خود استفاده می‌کند. قسمت اول این موشک پس از تکمیل پرتاب، موتور‌های خود را روشن می‌کند و به زمین باز می‌گردد. مکانیسم فعالیت آن نیز مشابه فناوری موشک‌های فالکون ۹ متعلق به اسپیس ایکس است.

البته مرحله فرود بوستر شامل دستگاه‌های فرود متصل است. هرچند هنوز مشخص نیست موشک چه زمانی آماده خواهد شد. اما چین اخیرا یک گزارش فضایی منتشر و در آن به ماموریت‌های کلیدی ۵ سال آینده (۲۰۲۵-۲۰۲۱) اشاره کرده است.

هم اکنون چین ماموریت‌های سرنشین دار خود را با موشک لانگ مارچ ۲ F انجام می‌دهد که سوخت آن بسیار سمی، خطرناک و گرانقیمت است.

موشک جدید از سوخت کراسین پالایش شده RP-۱ و اکسیژن مایع استفاده می‌کند. موتور‌های استفاده شده در آن قبلا در موشک‌های لانگ مارچ ۵،۶،۷ و ۸ به کار رفته اند. نسل جدید موشک چینی دارای ۲ نسخه است. نسخه ۲ قسمتی آن برای ارسال فضانوردان به ایستگاه فضایی در مدار زمین و نسخه ۳ قسمتی موچک با دو بوستری کناری برای ماموریت به اعماق فضا به کار می‌رود./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار